tukang las plastik ultrasonik pikeun Solusi beungkeutan las AS

Mesin las plastik plastik - welder plastik ultrasonic

Tukang las palastik ultrasonik | tukang las ultrasonik | mesin las plastik ultra sonic sareng Frékuénsi Otomatis Ngudag ♦ Ngudag frékuénsi otomatis otomatis, cocog pikeun sababaraha ukuran las las sareng cetakan desain anu béda, kisaran frékuénsi otomatis ngudag: ± 400HZ Conto: 15KHZ ultrasonik, kapang frékuénsi dina 14.4-15.2KHZ tiasa dilacak frekuensi otomatis ♦ Pamakéan komputer CPU pikeun ngawaskeun sababaraha program… Maca deui