KN95 topeng ultrasonik topeng tukang las pikeun prosés beungkeutan lawon anu henteu ditenun

ultrasonik masker earloop titik las mesin-masker wel95 topeng

KN95 topéng ultrasonik topéng tukang las-ultrasonik masker titik las pikeun beungkeutan médis raray topeng & lawon nonwoven lawon prosés las calakan Masker Masker Ultrasonik Mesin Las Pikeun N95 & Topéng Pakai Transduser Frékuénsi: Bahan Transduser 28KHz: Magnalium Las Bahan Kepala: Titanium Alloy Working Working Voltage: AC220V ± 10% (50-60HZ) Frékuénsi Gawe: 28KHz Sakabéh set kalebet: 1) 28KHz Ultrasonic generator 2)… Maca deui