Tilting Tungkapan Induksi Crucible

Tilting Tungku Induksi Crucible

Tilting Crucible Melting Induction tungku HLQ Induction Equipment Co ngagaduhan garis lengkep Tilting Crucible Melting Induction tungku pikeun ngalembereh Aluminium, Tambaga, Besi beusi, emas, pérak, alloy aluminium, sareng sanés Peleburan tungku disayogikeun kanggo kisaran suhu 600 ℃ dugi 900 ℃ ku hawa didinginkan (maks 1700 ℃ ku cai didinginkan). Rentang Aplikasi: Ngiringan tungku induksi lebur lebur anu seueur dianggo pikeun… Maca deui