Naon induksi Brazing?

Naon induksi Brazing?

induksi Brazing mangrupakeun proses bahan-ngagabung anu ngagunakeun logam filler (jeung biasana hiji-pangoksidasi anti pangleyur disebut fluks) pikeun gabung dua potongan nutup-pas logam babarengan tanpa lebur bahan dasarna. Gantina, panas ngainduksi melts nu filler, anu satuluyna digambar kana bahan dasar ku aksi kapilér.

Naon anu kauntungan?

brazing induksi tiasa gabung rupa-rupa logam, sanajan ferrous kana non-ferrous. brazing induksi geus tepat na gancang. Ngan wewengkon diartikeun heureut anu dipanaskeun, ninggalkeun wilayah jeung bahan meungkeut unaffected. sendi neuleu brazed anu kuat, bocor-bukti sarta tahan korosi. Aranjeunna ogé pohara rapih, biasana merlukeun euweuh panggilingan salajengna, grinding atawa pagawean. brazing induksi geus idéal pikeun integral tina kana garis produksi.

Dimana ieu dinya dipaké?

Sistem brazing DaWei induksi bisa dipaké pikeun ampir sagala tugas brazing. Pikeun tanggal, sistem kami umumna dipaké dina industri electrotechnical mun braze generator sareng komponenana transfomer kawas bar, untaian, cingcin, kawat na SC-cingcin. Éta ogé braze pipa bahan bakar jeung AC tur marake patempatan pikeun industri otomotif. Sektor aeronautics migunakeun induksi mun braze wilah kipas, bilah pikeun casings, sarta bahan bakar jeung sistem hidrolik. Dina industri houseware sistem kami braze komponén compressor, elemen pemanasan sarta faucets. alat-alat naon anu aya? urang solusi brazing induksi biasana ngawengku hiji sistem pemanasan DaWei Handheld induksi.