indéks pemanasan setrés ngaleungitkeun

Ngepaskeun Stress Pemanasan Induksi Pikeun logam anu parantos diolah-tiis, didamel, dimesin, dilas, atanapi diteureuy, panginten diperyogikeun operasi anu ngaleungitkeun setrés pikeun ngirangan setrés anu didamel nalika prosés pabrikasi. Ngaleungitkeun Tekanan Pemanasan Induksi diterapkeun pikeun aloi ferrous sareng non-ferrous sareng dimaksudkeun pikeun ngaleungitkeun résidu résidu internal anu dihasilkeun ku… Maca deui