Tiang baja induksi frekuensi tinggi dina baja pas kana baja pas

Tube tinggi induksi tube baja pikeun baja

Induksi frékuénsi luhur tabung waja brazing kana pas baja Objektif brazing induksi frékuénsi luhur tabung baja kana pas baja Disarankeun Parabot Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta DW-UHF-6KW-III induksi genggam brazing pamanas pemanasan. Bahan: Tabung baja kana baja anu cocog sareng bantalan nganggo cing alloy brazing Lucas-Milhaupt Easy FLO 3 sareng… Maca deui