Induksi Soldering Kawat tina Co-axial

Induksi Soldering Kawat tina Co-axial Jeung High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuan Pikeun solder pusat-konduktor sareng ngalindungan kepang tina rakitan kawat kana 500 (250) ° F (° C).
Bahan • rakitan Palanggan-disadiakeun
• Suhu nunjukkeun cet
• Flux-cored kawat solder
Hawa 500 (250) ° F (° C)
Frékuénsi 272 kHz
Parangkat DW-UHF-4.5kW sistem pemanasan induksi, dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dua kapasitor 0.33 μF. Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik multi-péngkolan dianggo sareng cét anu nunjukkeun suhu dilarapkeun ka daérah gabungan. Majelis kawat disimpen dina coil pemanasan induksi, sareng kakuatan RF diterapkeun. Waktos-ka-suhu sareng pola pemanasan dina bagian na parantos diadegkeun. Majelis kawat salajengna disimpen dina coil, majelisna dipanaskeun sareng kawat solder diseupan kana sendi. Majelisna panas ogé sareng ngahontal 500 ° F dina 10 detik.
Hasilna / Mangpaat • ilangna hiji prosés crimp
• sambungan leuwih dipercaya dijieun
• kali prosés gancang

kawat soldering induksi

 

 

 

 

 

 

 

 

soldering kawat babarengan