Soldering Panels Solar Jeung induksi

Soldering Panels Solar Jeung Unit induksi Élmu sarta

Tujuan Panas sababaraha sendi dina strip fléks surya strip ka 500 ° F (260ºC) dina sapuluh detik pikeun aplikasi solder.
Bahan panel surya fléksibel, Solder Plus Paste 63NC-A, 0.0625 "(1.59mm) lembaran Teflon kandel
Hawa 500 ° F (260ºC)
Frékuénsi 278 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-4.5kW dilengkepan workhead jarak jauh sareng hiji kapasitor 1.2 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Koil induksi anu dirancang khusus dianggo pikeun nyayogikeun panas bahkan di daérah dimana kabel dina sirkuit surya tumpang tindih. Mantel témpél solder anu énténg pisan diterapkeun kana koneksi sirkuit sareng sakedik tekanan ditetepkeun kana lambaran Teflon pikeun nahan sirkuit. Kakuatan diterapkeun salami 10 detik pikeun ngalirkeun témpél solder sareng ngabeungkeut kabel kana sirkuit flex
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Hasil konsisten tur repeatable
• Non-kontak pemanasan bersih
• prosés Flameless

Soldering Panels Solar Jeung induksi