induksi pateri tambaga pipa ka klep kuningan

Induksi frékuénsi soldering tubing tambaga kana klep kuningan Tujuan: Uji: Induksi Soldering tubing tambaga kana klep kuningan Industri: Bahan HVAC: Tambaga sareng pipa kuningan Peralatan: DW-HF-25kw mesin pemanasan induksi Kakuatan: 16 kW Suhu: 932oF (500oC) Waktos : 20 detik Coil: coil custom-made coated. Prosésna: Pamundut aplikasi ieu dibawa ka HLQ Induction Heating Power ku perusahaan HVAC. Aranjeunna… Maca deui

Induksi Soldering Tambaga pipah

Pipah induksi Soldering Tambaga Jeung High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuanana: Pikeun manaskeun bagian tina 3/8 ″ tabung tambaga dibarengan ku siku 900 pikeun soldering. Pipa tambaga tiasa dianggo dina És Mesin Evaporator Assemblies, sareng soldering dilaksanakeun saatos tabung ditempatkeun di jero majelis. Pemanasan kedah dilaksanakeun dina coil tipe saluran kanggo nyayogikeun aksés anu gampang, saatos pipa na parantos dipasang. Solder tiasa sacara manual tuang saatos suhu
geus ngahontal.
Bahan: 3/8 ″ Ipis Tembok Tambaga Tembaga sareng 900 Siku
Hawa: 6000F
Aplikasi: Ngalangkungan panggunaan DW-UHF-20kW kaluaran kakuatan induksi solid state sareng tilu (3) coil saluran giliran unik, hasil ieu kahontal:
6000F ieu ngahontal di 10 detik.
Gabungan solder anu kualitas diperhatoskeun kalayan aliran anu cekap sareng tékstur permukaan.
Alat-alat: DW-UHF-20kW kaluaran induksi kakuatan solid state kaasup hiji (1) stasiun panas jauh anu ngandung hiji (1) 1.2 μF kapasitor, sareng unik ((3) putaran saluran coil.
Frékuénsi: 200 kHz

tube tambaga soldering induksi