Induksi Soldering Pompa Pipa ka Papan PCB

Pipa tambaga induksi pédah

Tujuan: Tés –Induksi Pipa Tambaga Solder pikeun Industri Papan PCB: Bahan Médis & Gigi: Pipa tambaga datar, PCB papan Alloy: Suhu témpél solder suhu-handap: DW-UHF-6KW-I Power Heater Induksi Genggam: 1.88 kW Waktos: 15 detik Coil: coil custom-made coated. Prosésna: HLQ dihubungi ku pabrik alat-alat diagnostik klinis terkenal anu ngusahakeun ngajalankeun inovasi dina Magnetik… Maca deui