Induksi Soldering Copper Cable ka Tambaga Tambaga

Induksi Soldering Copper Cable to Copper Pins Objektif: Tujuan tina aplikasi pemanasan induksi ieu nyaéta pikeun kabel solder kana pin tambaga pikeun manufaktur abah. Palanggan mangrupikeun pabrikan sistem uji coba misi-kritis pikeun Industri Aerospace. Tujuanana pikeun ngirangan waktos solder ti 10 menit ku tangan kirang ti 1 menit… Maca deui