Induksi Soldering Pompa Pipa ka Papan PCB

Pipa tambaga induksi pédah

Tujuan: Tés –Induksi Pipa Tambaga Solder pikeun Industri Papan PCB: Bahan Médis & Gigi: Pipa tambaga datar, PCB papan Alloy: Suhu témpél solder suhu-handap: DW-UHF-6KW-I Power Heater Induksi Genggam: 1.88 kW Waktos: 15 detik Coil: coil custom-made coated. Prosésna: HLQ dihubungi ku pabrik alat-alat diagnostik klinis terkenal anu ngusahakeun ngajalankeun inovasi dina Magnetik… Maca deui

Induksi Soldering Konektor Kawat Tambaga

Tujuan Tujuan tina aplikasi ieu nyaéta pikeun nangtukeun waktos manaskeun pikeun konektor kawat tambaga soldering induksi kana kabel koaksial tambaga. Pelanggan hoyong ngagentos solder tangan ku beusi solder, sareng solder induksi. Solder tangan tiasa padamelan padamel, sareng gabungan solder anu dihasilkeun gumantung pisan kana kaparigelan… Maca deui

Induksi Soldering Brass Corner Joint

Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering Kuningan Sudut Tujuan Sacara suksés solder dua sendi sudut kuningan 45 °. Peralatan: DW-UHF-10kw induksi manaskeun manaskeun Bahan StayBrite # 8 solder pérak disayogikeun ku palanggan Bridgit solder fluks anu disayogikeun ku palanggan Kuningan sudut gabungan Pancake coil Parameter Konci Kakuatan: 5.5 Suhu kW: Sakitar 550 ° F (288 ° C) Waktos: 20 detik Prosés: Fluks… Maca deui

Kawat induksi Soldering Tambaga

Induksi Soldering Tambaga kawat Jeung IGBT High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuan Solder dua kawat tambaga pikeun séror anu tos dipasang dina palang bus tambaga
Bahan Solder dicelupkeun tambaga / beus nikel bar, 2 kabel tambaga terdampar kaléng, iteuk brazing
Hawa 446 ºF (230 ºC)
Frékuénsi 230 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.2μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan dibagi pikeun solder rakitan buss buss. 2 kawat tambaga dilarapkeun kana menara sareng kakuatan diterapkeun salami 30 detik. Iteuk brazing ieu fed ku leungeun kana bagian dipanaskeun sareng braze ngalir merata, nyieun gabungan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• waktos solder ngurangan
• Komo distribusi panas
• Joint kana konsistensi gabungan

 

kawat tambaga soldering induksi

Induksi Soldering Tambaga Ketok

Induksi Soldering Tambaga Ketok dina Cingcin Speaker ku Élmu Induksi IGBT

tab Panas tambaga obyektif dugi ka reflows solder.
Tabél Tembaga Bahan 0.25 X 0.25 inci pasagi kira-kira 0.05 inci kandel. Bahan solder gratis timbel (suhu lebur langkung luhur tibatan solder biasa.)
Hawa 500 ºF pikeun 1.25 detik
Frékuénsi 286 kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5 kW, 150-400 kHz sistem pemanasan induksi solid state dilengkepan stasion panas jauh anu ngandung kapasitor 1.2 μF sareng coil kerja anu dirancang khusus ..
Gulungan hélik multi-péngkolan ngeunaan 3/16 inci diaméterna internal didamel tina pipa diaméter 1/16 inci.
Kawat Solder prosés dieusian kana area tab spéker nganggo feeder kawat otomatis. Teras dipanaskeun pikeun ngalir deui solder.
Hasil / Kauntungan Kalayan pemanasan induksi desain coil anu épisién gampang ngahontal suhu réflow anu dipikahoyong dina waktos anu pondok.

induksi soldering tambaga

Induksi Soldering Tambaga pipah

Pipah induksi Soldering Tambaga Jeung High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuanana: Pikeun manaskeun bagian tina 3/8 ″ tabung tambaga dibarengan ku siku 900 pikeun soldering. Pipa tambaga tiasa dianggo dina És Mesin Evaporator Assemblies, sareng soldering dilaksanakeun saatos tabung ditempatkeun di jero majelis. Pemanasan kedah dilaksanakeun dina coil tipe saluran kanggo nyayogikeun aksés anu gampang, saatos pipa na parantos dipasang. Solder tiasa sacara manual tuang saatos suhu
geus ngahontal.
Bahan: 3/8 ″ Ipis Tembok Tambaga Tembaga sareng 900 Siku
Hawa: 6000F
Aplikasi: Ngalangkungan panggunaan DW-UHF-20kW kaluaran kakuatan induksi solid state sareng tilu (3) coil saluran giliran unik, hasil ieu kahontal:
6000F ieu ngahontal di 10 detik.
Gabungan solder anu kualitas diperhatoskeun kalayan aliran anu cekap sareng tékstur permukaan.
Alat-alat: DW-UHF-20kW kaluaran induksi kakuatan solid state kaasup hiji (1) stasiun panas jauh anu ngandung hiji (1) 1.2 μF kapasitor, sareng unik ((3) putaran saluran coil.
Frékuénsi: 200 kHz

tube tambaga soldering induksi