Induksi Soldering Sirkuit Eléktro

Induksi Soldering Sirkuit Eléktro Board Jeung High Frequency IGBT Soldering Panaskeun

Tujuan Pikeun manaskeun sababaraha sendi dina strip sirkuit flex ka 180-200 ° F dina tujuh detik kanggo aplikasi solder.
Bahan Tambaga kabeungkeut kana poliéster strip strip strip, Solder Plus Témpél 63NC-A, 0.0625 "kandel Teflon
Hawa 183 ° F
Frékuénsi 278 kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5kW catu daya, stasion panas jauh kalayan kapasitor 1.2 μF sareng coil induksi anu dirancang khusus.
Prosés Koil induksi anu dirancang khusus dianggo pikeun nyayogikeun panas di daérah dimana ramo sirkuit lentur tumpang tindih. Tés awal dilakukeun pikeun netepkeun pola pemanasan sareng nangtoskeun waktos-ka-suhu. Saatos jas anu terang pisan tina témpél solder dilarapkeun kana sambungan sirkuit, alit
jumlah tekanan anu diterapkeun kana lambaran Teflon pikeun nahan sirkuit babarengan. Kakuatan RF teras dilarapkeun salami 6.5 detik pikeun ngalirkeun témpél solder sareng ngabeungkeut sirkuit flex
Hasil Hasil anu teras sareng teras-terasan kahontal nganggo catu daya DW-UHF-4.5kW dina 6.5 ​​detik dina 183 ° F.

soldering induksi frekuensi tinggi sirkuit listrik