Induksi Soldering Circuit Board

Induksi Soldering Board Circuit Jeung Sistim pemanasan IGBT

Tujuan Pikeun panaskeun pos, lead atanapi bebas lead solder preforms pikeun sababaraha aplikasi soldering circuit board.
Bahan Papan sirkuit Luhur sareng handap, timbel atanapi timbel preforms gratis gratis.
Suhu <700 ºF (371ºC) gumantung kana preform anu dianggo
Frékuénsi Tilu péngkolan coil 364 kHz
Leutik dua péngkolan coil 400 kHz
Badag dua péngkolan coil 350 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-4.5 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 0.66μF jumlahna 1.32 μF
• Koil pemanasan induksi, didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Tilu gulungan individu dianggo pikeun manaskeun sababaraha tempat dina papan sirkuit gumantung upami lokasina mangrupikeun hiji aplikasi atanapi aplikasi kelompok. Waktosna beda-beda ti 1.8 dugi 7.5 detik gumantung kana lokasi. Dina produksi stasiun panas sareng coil dipindahkeun kana posisi anu langkung di pos pikeun kaperluan otomatis. Boh lead atanapi lead lead preforms bébas dianggo. Waktos prosés dina solder gratis timah sakedik langkung panjang.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik, masihan otomatis pikeun otomatisasi.
• Solder dikawasa ku preforms, teu kaleuwihan ditinggalkeun dina dewan.
• Alus solder anu saé tanpa nganggo pemanasan papan sareng ngarusak sirkuit sareng komponenana anu caket.

 

Soldering Circuit Board

induksi Soldering Circuit Board