Induksi Soldering Cable to Plate Plate

Tujuan Tujuan tés ieu pikeun nunjukkeun kabel solder induksi kana prosés pelat logam. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun tés ieu nyaéta manaskeun induksi genggem DW-UHF-6kw-I. Kakuatan Parameter Konci: Hingga 0.72 kW Suhu: 482 ° F (250 ° C) Waktos: 4.5 detik dugi 14 detik Hasil sareng Kesimpulan: Hasilna nyugemakeun dina… Maca deui