Induksi Soldering Kuningan pipah-pipe

Induksi Soldering Kuningan pipah-pipe-Tubing Jeung RF System Élmu sarta Soldering

Tujuanana: Ngalenyepan dua tabung kuningan ukuran 3/4 ″ sareng 1/4 ″ babarengan pikeun dianggo salaku anteneu telepon sélulér. Panjang tabung dibasajankeun opat (4) suku dugi ka dua belas (12) suku, sareng kedah dipasang disisi sisi aksial. Sendi anu kedah didamel nganggo 60/40 Tin Lead Solder sareng Kestor Rosin paste fluks.
Bahan: Tabung Kuningan ukuran 3/4 ″ sareng 1/4 ″ 60/40 Tin Lead Solder
Kestor Rosin Flux
Hawa: 3750F
Aplikasi: Ngalangkungan panggunaan DW-UHF-40KW kaluaran kakuatan induksi solid state dibarengan ku lima (5) péngkolan 12 co panjang saluran anu unik, hasilna ieu dihontal:
3750 F kahontal sareng solder ngalir saatos waktos manaskeun 35 detik.
Tingkat produksi 24 ″ per menit ditangtoskeun janten cekap.
A fillet kualitas solder ieu observasi sanggeus pemanasan sarta cooling
Alat-alat: DW-UHF-40kW kaluaran induksi kakuatan padet kaayaan kaasup hiji (1) stasiun panas jauh ngandung dua (2) kapasitor, sareng unik lima (5) putaran saluran coil didamel tina 3/16 ″ tabung tambaga sareng ngukur 1 1 / 4 ″ ku 12 ″.
Frékuénsi: 385 kHz

tube kuningan soldering induksi