Induksi Élmu sarta Sintering Tambaga Bubuk

Induksi Élmu sarta Sintering Tambaga Bubuk Ku High Frequency induksi Sintering Panaskeun

bubuk Sintering tambaga obyektif ka aci stainless steel
Bahan waja aci & rakitan cangkang, sakitar 2 "(50.8mm) diameter, 2" (50.8mm) jangkung, bubuk tambaga
Hawa 1600 ºF (871 ºC)
Frékuénsi 54 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF pikeun total 8.0 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan dipanaskeun pikeun pakét pikeun lima menit. Ieu nyayogikeun lalaunan, bahkan panas pikeun penetrasi anu alus ngalangkungan cangkang kana bubuk.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Komo panas liwat cangkang kana sinter bubuk nu.
• Metode anu gampang diintegrasikeun kana jalur produksi otomatis. Desainna tiasa diluyukeun sareng
nampung pemanasan anu diindéks tina sababaraha majelis dina waktos anu sami.
• Operasi gratis tangan- anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik.