Induksi ngaleutikan pas Steel pipah

Induksi ngaleutikan pas Steel pipah Jeung Unit IGBT Élmu sarta

Tujuan Manaskeun tabung waja kana 500-1000 ° F pikeun aplikasi anu nyusut-pas. Nangtukeun ékspansi (tumuh) ID dina suhu anu bénten-bénten.
Bahan tabung Steel 7 "OD x 4.75" ID x 5 "zone panas
Jenis 'K' thermocouple mun ngukur suhu
simbut termal
Hawa 500, 800, 1000 ° F (260, 427, 538 ° C)
Frékuénsi 66 kHz
Alat-alat DW-HF-7.5, 7.5 kW, 150-400 kHz catu daya induksi, dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dua kapasitor 1.5 μF (pikeun total 0.75 μF)
Coil pemanasan induksi séri-péngkolan multi-péngkolan, dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Tés awal réngsé dina sampel tanpa simbut termal. Térokopel diésépkeun antara cincin tambaga sareng tabung waja pikeun ngukur suhu. Bagéan diukur
4.940 "(dina suhu kamar kalayan gauge KTP.) Bagian na ngahontal 1000 ° F (538 ° C) sakitar 10 menit.
Bagan ieu di handap nunjukkeun perbandingan antara hasil teoritis sareng eksperimen anu diukur

1

Hasil / Kauntungan Bagéan ukuran 4.975 "dina 1000 ° F ngahasilkeun ékspansi 0.035" (4.975 dikurangan 4.94). Dina 500 sareng 800 ° F angka ékspansi masing-masing 4.950 sareng 4.964. Nalika ngagunakeun a
simbut termal waktos panas dikirangan sakitar 90 detik (8.5 menit sabalikna 10 menit).

 

tube ngaleutikan pemanasan

 

 

 

 

 

 

induksi ngaleutikan tube pas

 

 

 

 

 

 

 

Ngaleutikan pas Steel pipah