Pemanasan ngaleutikan pas Camshaft Gear

Induksi Élmu sarta ngaleutikan pas Camshaft Gear kalawan IGBT induksi Panaskeun

Tujuanana: Pemanasan gear camshaft kalayan ukuran bungkus 1.630 ″ pikeun nyusut pas dina poros waja anu diaméterna 1.632 ″. Suhu 5000F diperyogikeun pikeun pakakas rék dilegakeun 0.002 ″ supados tiasa langkung tina aci. Produksi ayeuna dilakukeun dina laju 15-20 gir per shift 24 jam ku manaskeun gear
dina plat panas. Daur plat pemanasan panas lasts pikeun menit kurang 45.
Pelanggan hoyong ngajajah pilihan anu aya dina hal pemanasan sareng ukuran mesin.
Bahan: Steel Camshaft Gear ukuran 7 ″ diaméterna, kandel 1,, kalayan ukuran bungkus 1.630 ″.
Hawa: 5000F
Aplikasi: Gulungan hélik tilu (3) hélik anu unik sareng sababaraha pasokan listrik induksi solid state DAWEI anu dianggo pikeun ngahontal hasil ieu:
- 5000F dihontal dina tilu (3) menit nalika nganggo DW-HF 5, 5 kW kaluaran padet suplai kakuatan induksi.
- 5000F kahontal dina lima (5), dalapan (8), sareng sapuluh (10) menit nganggo DW-HF-3, 5 kW kaluaran padet suplai induksi kaayaan padet.
- Bahkan pemanasan diperhatoskeun salaku hasil tina coil induksi hélik hélik anu tilu (3) unik.
Alat-alat: DW-HF-35 sareng DW-HF-55 kW kaluaran pasokan listrik induksi solid state masing-masing, kalebet stasiun panas jauh sareng coil hélik tilu péngkolan anu didamel tina 3/16 ″ tubing tambaga sareng gaduh diameter jero 4.4 ″.
Frékuénsi: 62 kHz

Ngaleutikan pas Camshaft Gear