Naon tempering induksi?

Naon tempering induksi?

Tempering induksi mangrupikeun prosés pemanasan anu ngaoptimalkeun sipat mékanis sapertos kateguhan sareng duktilitas
di workpieces anu geus hardened.
Naon anu kauntungan?
Kauntungan utama induksi langkung tina tempering tungku nyaéta kagancangan. Induksi tiasa ngambek bahan padamel dina sababaraha menit, sok sanaos detik. Tungku biasana butuh jam. Sareng salaku tempering induksi sampurna pikeun integrasi inline, éta ngaminimalkeun jumlah komponén dina prosés. Tempering induksi mempermudah pangendali kualitas karya individu. Stasion temperatur induksi terintegrasi ogé ngahémat rohangan lantai anu berharga.
Dimana ieu dinya dipaké?
Tempering induksi sacara umum padamelan di industri otomotif pikeun temperasi komponén anu atos permukaan sapertos poros, batang sareng sendi. Prosésna ogé digunakeun dina industri tabung sareng pipa pikeun ngambuh bahan anu dikerjakeun. Parasaan induksi sakapeung dilakukeun di stasion pengerasan, sakapeung dina hiji atanapi sababaraha stasiun watek anu misah.
alat-alat naon anu aya?
Sistem HardLine lengkep cocog pikeun seueur aplikasi panawaran. Mangpaat utama sistem sapertos kitu nyaéta pengerasan sareng tempering dilakukeun ku hiji mesin. Ieu nganteurkeun penghematan waktos sareng biaya anu penting dina tapak leutik dibandingkeun sareng téknologi alternatip. Kalayan tungku, contona, hiji tungku sering heuras heula bahan padamelna, ku tungku anu misah
teras dianggo pikeun ngambek. Sistem pemanasan Induksi DAWEI padet ogé dianggo pikeun aplikasi tempering.

Sistim tempering induksi