Kawat induksi Soldering Tambaga

Induksi Soldering Tambaga kawat Jeung IGBT High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuan Solder dua kawat tambaga pikeun séror anu tos dipasang dina palang bus tambaga
Bahan Solder dicelupkeun tambaga / beus nikel bar, 2 kabel tambaga terdampar kaléng, iteuk brazing
Hawa 446 ºF (230 ºC)
Frékuénsi 230 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.2μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan dibagi pikeun solder rakitan buss buss. 2 kawat tambaga dilarapkeun kana menara sareng kakuatan diterapkeun salami 30 detik. Iteuk brazing ieu fed ku leungeun kana bagian dipanaskeun sareng braze ngalir merata, nyieun gabungan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• waktos solder ngurangan
• Komo distribusi panas
• Joint kana konsistensi gabungan

 

kawat tambaga soldering induksi