Soldering serat optik pikeun Sealing Hermetic

Soldering Serat Optik Cable pikeun Hermetic Sealing Kalayan IGBT Induction Soldering Heater

Tujuan Pikeun manaskeun ferrule Kovar sareng kabel serat optik ka 297 ° F dina waktos 10 detik kanggo aplikasi solder, pikeun ngawangun segel hermétik
Bahan sambungan kabel Emas-coated, Kovar ferrule, solder na fluks
Hawa 297 ºF
Frékuénsi 360 kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5kW catu daya sareng coil induksi anu dirancang khusus
Ngolah dirancang khusus, 4-péngkolan "C" bentuk coil digunakeun pikeun nyayogikeun panas anu seragam pikeun majelis caket daérah gabungan. Kalayan desain ieu, coil tiasa diturunkeun langsung kana sendi; teu perlu pikeun tuang rakitan ferrule ngalangkungan coil. Flux dilarapkeun kana majelis dimana ferrule sareng kabel serat optik badé ngagabung. Daya RF diterapkeun salami 10 detik, anu nyababkeun solder lebur sareng ngalir.
Hasil / Kauntungan Hasil anu teras sareng teras-terasan dihontal kalayan catu daya DW-UHF-4.5kW sareng siklus panas 10 detik. Solder ngalir sacara merata sareng ngiket kabel serat optik ka
ferrule Kovar. Kalayan desain kompak coil induksi, luas permukaan anu alit pisan dipanaskeun sareng akurasi pinpoint.

soldering induksi sambungan kabel serat optik