Brazing pipah Tambaga ka Kuningan pas Jeung induksi

Brazing pipah Tambaga ka Kuningan pas Jeung induksi 

Tujuan: Pikeun make pemanasan induksi mun braze pipah tambaga ka kuningan pas maké kawat preform braze. Ngolah éta kajadian dina hiji atmosfer Nitrogén jeung gas hidrogén 4%. The preforms braze ngalembereh dina 1190 ° F, tapi sésa perlu diteundeun dihandap 1300 ° F. Bagian perlu diolah dina laju 175 mun 200 per jam nu ditarjamahkeun jadi 18 detik ti waktu pemanasan per bagian.

Ngukur Tembaga Bahan Ngukur 0.5 ″ OD sareng 2 ″ Panjang, Kuningan pas, Braze Preform, Teu Flux.

Suhu luhur 1190 ː F tapi teu ngaleuwihan 1300 ° F

Frékuénsi: 300 kHz

Alat-alat: DW-UHF-10KW kaluaran solid induksi kaayaan kakuatan pemanasan suplai kalawan tilu (3) busses, dalapan (8) kapasitor totaling 0.66 μF, sarta opat péngkolan hélik coil unik. Ngolah The kaluaran DW-UHF-10KW kaayaan padet kakuatan suplai sapanjang ku opat péngkolan hélik coil unik anu dipaké pikeun ngahontal hasil di handap.

Hasil • Atmosfir dipénta ieu disadiakeun dina jar bel ku supplying 95% nitrogén / 5% hidrogén dina laju 25-30 cfh. • Hiji siklus pemanasan ti ukur 10 detik éta perlu attain aliran braze cukup nu surpasses wates required of 18 detik.