Brazing Tambaga pipah kalawan induksi

Brazing Tambaga pipah kalawan induksi

Tujuanana: Pikeun meresihan tabung tambaga (3/8 ″ OD ku 2-4 ″ panjang) kana 3/8 ″ pas dina kirang tina 10 detik. Pemanasan kedah dilakukeun dina coil tipe kanal supados gampang dimuat bagéan.

Bahan Tambaga Tubing na pas kalawan Braze sarta tetep Silv Bodas Flux

Hawa 1300 ° F

Frékuénsi 215 kHz

Alat-alat DW-UHF-10kw kaluaran kaayaan padet kakuatan induksi suplai dilengkepan stasiun panas standar ngandung dalapan 0.33 μF kapasitor jumlahna 0.66μF, a trafo step handap, sarta dirancang husus pemanasan induksi coil.

Prosés DW-UHF-10kw kaayaan padet kakuatan induksi suplai éta setelan pikeun ngahontal hasil di handap: · 2.0 kW daya ieu langsung dimuat kana tube tambaga hasilna dina waktu panas tina 7.2 detik pikeun ngahontal 13000F dipikabutuh pikeun brazing.

Hasil & Ngolah gampang kahontal liwat desain coil tipe kanal unik anu diwangun ku tilu puteran tina tambaga 1/8 ″.