Induksi Élmu sarta klep Kepala

Kepala Klep Élmu Induksi Kanggo Tés Strés Sareng Peralatan Élmu Induksi

Tujuan Pikeun manaskeun nyanghareupan sirah klep mesin dugi ka 900 ° F sareng ngajaga suhu pikeun waktos anu langkung lami, uji setrés suhu luhur.
sirah bahan Engine klep (dua ukuran), cet sensing suhu
Hawa 900 ° F
Frékuénsi200 kHz bagian ageung; 271 kHz pikeun bagian anu langkung alit
Alat-alat DW-UHF-10KW Induksi suplai kakuatan manaskeun, stasiun panas jauh kalayan kapasitor 0.66 mF, dirancang khusus, coil induksi multiturnus sareng pyrometer optik.
Ngolah Koil pancake multi-péngkolan anu dirancang khusus kanggo nyayogikeun panas anu seragam ka bagian na. Pikeun nyayogikeun gandeng anu optimal, nyanghareupan sirah klep ditempatkeun sakitar 3/8 "jauh tina coil. Kakuatan induksi RF dilarapkeun salami 4 menit pikeun ngamankeun klep langkung ageung dugi ka 900 ° F; sirah klep anu langkung alit diperyogikeun 2 menit kanggo ngahontal suhu anu sami. Pikeun kontrol suhu loop-tutup, pyrometer optik teras dianggo pikeun ngajaga suhu dina 900 ° F.
Hasil seragam jeung hasil repeatable anu dicandak ku
DAWEI catu daya sareng coil induksi dina 900 ° F. Gumantung kana ukuran bagianna, suhu anu leres dihontal dina 2 dugi 4 menit.