Induksi Élmu sarta Steel kapang

Induksi Élmu sarta Steel kapang Pikeun karét Seal Jeung High Frequency Élmu sarta Sistem

Tujuan Pikeun panas kapang baja rata nepi ka 392ºF (200ºC) pikeun dipaké dina pencét pikeun vulkanisasi segel karét
Steel bahan kapang 13.4 "(340mm) diaméterna, 2.16" (55mm) lebar,
lbs ngadeukeutan 77.2 (35kg)
Hawa 392ºF (200ºC)
frékuénsi 20kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-MF-70kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 0.3μF kanggo total 0.6μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Dua gelas pancake giliran tilu belas dipaké pikeun manaskeun kadua sisi kapang sakaligus pikeun 170 detik pikeun ngahontal suhu éksternal 392ºF (200ºC). Kakuatan terus turun dina 390 detik salajengna pikeun ngahontal suhu seragam 392ºF (200ºC) ± 41ºF (5ºC) sapanjang
kapang.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• panas Repeatable tur konsisten
• waktu prosés leuwih gancang, ngaronjat produksi
• Komo distribusi panas

pemanasan induksi kapang baja

 

 

 

 

 

 

RF kapang pemanasan baja