Induksi Élmu sarta Plastik Catheter pipah

Induksi Élmu sarta Plastik Catheter pipah Jeung IGBT High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuan Panaskeun kepang logam dina tabung kateter palastik dugi ka 250 ° F (121.1ºC) sahingga tabung kateter anu sanés tiasa kabeungkeut kana éta.
Bahan tabung kateter diameter 0.05 "(1.27mm), sababaraha nganggo kepang logam, batang keramik
Hawa 250 ° F (121.1ºC)
frékuénsi 306kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-4.5kW dilengkepan workhead jarak jauh sareng hiji kapasitor 1.2 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik péngkolan tunggal dianggo pikeun manaskeun untun logam pikeun citakan plastik. Pikeun ngajaga diameter jero anu leres tina pipa. Batang keramik dilebetkeun kana tabung. Panas diterapkeun pikeun 3.5 detik pikeun ngahontal 250 ° F (121.1ºC). Jalinan logam ngalembereh palastik sareng nyiptakeun beungkeut.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• dikawasa aplikasi gancang panas
• konsisten, hasilna repeatable
• Energy efisien

Pemanasan Plastik Catheter pipah