induksi baja stainless steel pikeun tambaga

Tujuan Induksi Brazing stainless steel kana tubing tambaga. Tujuanana nyaéta meunteun leyuran brazing induksi. Pelanggan milarian pikeun ngirangan cacat sareng kanggo lingkungan anu langkung bersih. Kusabab ukuran pipa anu béda sareng volume handap - évaluasi dilakukeun ku sistem brazing induksi. Alat uji1 Alat DW-HF-25kw mesin brazing induksi Bahan Tambaga ka stainless steel… Maca deui

prosés induksi brazing tabung stainless steel

Téori pemanasan induksi

Induksi Brazing tubing stainless steel sareng fittings stainless steel Téhnologi Tujuan Induksi Brazing tubing stainless steel sareng alat kelengkapan stainless steel Peralatan DW-UHF-20kw induksi mesin brazing Bahan-bahan 1.75 ″ (44.45mm) Kakuatan pas Hexagon: 10.52 kW Suhu: 1300 ° F (704 ° C) Waktos: 30 detik Hasil sareng Kesimpulan: Manaskeun induksi pinpoints panas kana daérah anu dipikahoyong tina bagian Ngaronjatkeun kontrol prosés pikeun… Maca deui

Induksi Brazing steel Steel

Induksi Brazing steel Steel Car grill 

Tujuan Braze hiji colokan tungtung dina grill mobil stainless steel sateuacan aplikasi palapis bubuk
Bahan mobil stainless steel grill 0.5 "x 0.19" (12.7mm x 4.8mm), colokan tungtung sareng ring braze
Hawa: 1350 ºF (732 ° C)
Frékuénsi: 400 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW-III, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik ngawangun tilu buleud pasagi dipaké pikeun manaskeun tungtung grill. Colokkeun tungtung dilebetkeun kana hawu sareng rakitan dilebetkeun kana coil salami 30 detik. Jero ngalir ka nyiptakeun gabungan anu jelas sareng bersih anu kabocoran.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Rapid localized panas ka aréa gabungan wungkul
• oksidasi minimal ngurangan waktu beberesih
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas