Induksi kutu tambaga kana pipa tambaga

Induksi Frékuénsi Tinggi tambaga Brazing kana pipa tambaga Tujuan Tujuan: Induksi Brazing tambaga kana pipa tambaga Alat-alat: DW-UHF-6KW-III induksi gén brazing manaskeun Bahan: Genep pipa Tambaga (9.5 mm) Kakuatan: 6 kW Suhu: 1475 ° F / 800 ° C Waktos: 20 detik Proses: Sistem brazing induksi genggem DW-UHF-6KW-III sareng robot tiasa sacara otomatis ngainduksi sababaraha sendi anu aya dina posisi anu parantos ditangtoskeun. Pikeun aplikasi brazing ieu a… Maca deui