Induksi pipa aluminium kurang ajar

Tujuan Induksi frékuénsi brazing pipa alumunium ageung Alat-alat DW-UHF-6kw-III mesin brazing induksi genggam Bahan-bahan μluminum kana tabung aluminium Flared at interface 0.25 "(6.35mm) Brazed to steel tube 0.19" OD (4.82mm) Power: 4 kW Temperature: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 5 detik Hasil sareng Kesimpulan: Panasan induksi nyayogikeun: Sendi awét anu kuat Zona panas selektif sareng tepat, hasilna kirang bagian distorsi… Maca deui