Brazing Carbide-Steel Alat jeung induksi

Brazing Carbide-Steel Alat jeung induksi

Tujuan: Nyadiakeun solusi pikeun baja-carbide ieu brazing aplikasi Bahan • 10mm Awak; carbide tip 57 x 35 x 3 mm • Braze shim • Braze fluks bodas

Hawa: 750 ° C (1382ºF)

Frékuénsi: 150 kHz

Parangkat DW-UHF-20KW sistem pemanasan induksi, dilengkepan stasion panas jauh anu ngandung (2) 1.0 μF kapasitor (pikeun total 0.5 μF) A 4.5 heating hélik coil manaskeun induksi dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.

Prosés: The shim awak jeung carbide anu cleaned na fluks braze sakumaha dilarapkeun ka sakabéh beungeut assembly kana. Bagian disimpen bareng dina coil induksi. Dua tabung keramik nu lajeng disimpen thru nu coil nentang silih nyekel bagian mangsa panas. The fluks dina bagian nu diwenangkeun ka tegalan saméméh pemanasan. Daya pemanasan induksi geus dilarapkeun dugi braze nu ngalir dina gabungan teh.

Hasilna / Mangpaat

• pemanasan sasaran tina gabungan braze nyaeta efisien

• prosés flameless téh leuwih tepat, controllable

• Hasil nu diulang