Prosés pipa palapis

PWHT sanggeus mesin las

Seri HLQ MYD Systems Coating Pipeline Terkenal di industri pamrosésan gas sareng pipa, HLQ MYD series Pipeline sareng Tube Coating Systems sacara global diakui pikeun kamampuanna pikeun nyayogikeun tingkat kualitas sareng performa anu paling luhur dina palapis pipa, perlakuan panas sareng aplikasi persiapan. Sistem luar negeri seri HLQ MYD ngurilingan pamrosésan lapangan,… Maca deui