Induksi Systems las Preheat

Portabel Post Weld Élmu sarta perlakuan System Jeung induksi 

Aplikasi utama:

l Preheat: panas las, palapis, nyemprot, ngabengkokkeun, pas & panas anu teu dipasang

l Perlakuan panas pas-las: tank, boile, pipa, lambar waja atanapi padamelan logam sanés

l Induksi Panas: pemanasan kapang, kapal kapal, mandi séng, bagian logam ageung & henteu teratur

l Bahan pipa panas: minyak pipa, gas pipa, cai pipa, pétrokimia pipa sareng bahan pipa sanés

Fitur utama:

* Kecepatan tinggi: 70%

* Toléransi rendah

* Hemat Énergi

* Efisiensi tinggi

* Manaskeun anu leres

* Operasi saderhana

* Panaskeun non-kontak

* Perlindungan lingkungan

* Kaayaan hipotermia

* Pendinginan hawa cocog pikeun lingkungan suhu handap

* Pemanasan induksi langkung seragam tibatan minyak, gas, pemanasan seuneu Sistim perlakuan pemanasan portabel pos weld

MYD-20KW MYD-10KW
tegangan input 3 * 380V, 50 / 60Hz, kawat 4
input Ayeuna 1 ~ 30A 1 ~ 15A
kaluaran Ayeuna 0 ~ 300A 0 ~ 200A
kaluaran Power 1 ~ 20KW 1 ~ 10KW, Max 15KW, 150% siklus tugas
kaluaran Frékuénsi 5 ~ 30KHZ
Thermocouple tipe K
sistim suhu Ngawangun dina mesin induksi
pemanasan Suhu Max800 ℃ Max500 ℃
ukuran X x 700 330 410 mm X x 650 310 410 mm
beurat 32kg 26 kg
Induksi Élmu sarta coil
panjang 10 ~ 20 M
diaméterna 15 mm
suhu gawe -30 ~ 45 ℃
Ukuran pipa OD: 50 ~ 500mm atawa sarimbag