Naon las induksi?

Naon las induksi?
Kalayan induksi las panas diinduksi sacara éléktromagnétik dina workpiece. Laju sareng akurasi
tina induksi las ngajadikeun éta idéal pikeun las ujung tabung sareng pipa. Dina prosés ieu, pipa ngalirkeun coil induksi kalayan gancang. Nalika aranjeunna ngalakukeunana, ujungna dipanaskeun teras diperes babarengan pikeun ngawangun lapisan las bujur. Las induksi khususna cocog pikeun produksi volume tinggi. Las induksi ogé tiasa dipasangkeun sareng huluna kontak, ngajantenkeunana janten
Sistem Tujuan las dual.
Naon anu kauntungan?
Las longitudinal induksi otomatis mangrupikeun prosés anu dipercaya, luhur-kaluaran. Konsumsi daya anu rendah sareng efisiensi tinggi sistem las DAWEI Induksi ngirangan biaya. Kadali sareng kaulangan aranjeunna ngaleutikan besi tua. Sistem kami ogé fleksibel-cocog beban otomatis mastikeun kakuatan kaluaran lengkep dina rupa-rupa ukuran tabung. Sareng tapak suku leutikna ngajantenkeun aranjeunna gampang dilebetkeun atanapi dipasang deui kana jalur produksi.
Dimana ieu dinya dipaké?
Las induksi dianggo dina industri tabung sareng pipa pikeun las bujur stainless steel (magnét sareng non-magnét), aluminium, karbon-low sareng low-power alloy low (HSLA) sareng seueur konduktif anu sanés
bahan.
tabung las induksi