Pemanasan Susceptor Induksi

Kumaha Induksi Susceptor Heating Works? Susceptor digunakeun pikeun pemanasan induksi bahan anu teu konduktif sapertos keramik sareng polimér. Susceptor dipanaskeun ku sistem pemanasan induksi, dimana konduksi mindahkeun panas kana bahan padamelan. Suseptor sering didamel tina silikon karbida, molibdenum, grafit, stainless steel sareng sajumlah bahan konduktif anu sanés. Kalayan susceptor… Maca deui