Induksi Brazing & Soldering Prinsipna

Prinsip Brazing & Soldering Prinsip Brazing sareng soldering mangrupikeun prosés ngagabung sareng bahan anu sami atanapi henteu sami nganggo bahan pangisi anu cocog. Logam pangisi kalebet timah, timah, tambaga, pérak, nikel sareng paduanna. Ngan alloyna lebur sareng padet salami prosés ieu ngiluan kana bahan dasar karya sapotong. Logam pangisi ditarik kana… Maca deui