Frekuensi tinggi Induksi Soldering Tabung Kuningan

Tujuan Pikeun sakaligus frékuénsi luhur Induksi Soldering Kuningan Tubessolder kana pakéan jaket cai kuningan kalayan pemanasan induksi. Equipment DW-HF-15KW Induction Heating Machine Parameter Konci Kakuatan: 5 kW Suhu: 424 ° F (217 ° C) Waktos: 10 detik dugi ka alloy ngalir; 15 detik kanggo ngantepkeun alloy bahkan kaluar sakitar tabung. UJI 1 Bahan • Cai Kuningan… Maca deui

Induksi Soldering Cable Coaxial

Tujuan Induksi Solusi kabel koaksial pikeun konektor ring sareng pin dina dua léngkah dina 5 detik ku ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-III pamanas induksi genggam Channel coil Materials • No-fluks solder wire • Coaxial cable • Cable konektor • Center pin Key Parameter Power: 3.0kW Temperature: 662 ° F (350 ° C)… Maca deui

Papan PCB Ngajual Soldering with Pipe Tambaga

Tujuan: Papan PCB Solder Induksi sareng Industri Tambaga: Bahan Médis & Gigi: Pipa tambaga datar, papan PCB Alloy: Suhu témpél solder suhu rendah: DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi génten Kakuatan: 3.88 kW Waktos: 8 detik. Coil: coil custom-made coated. Prosésna: HLQ dihubungi ku pabrik alat-alat diagnostik klinis terkenal anu ngusahakeun ngajalankeun inovasi dina Magnetik… Maca deui

Induksi Soldering Cable Coaxial to Cahaya Panyambung

Tujuan Induksi Solusi kabel koaksial pikeun konektor ring sareng pin dina dua léngkah dina 5 detik ku ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-I induksi gén soldering Heater Materials • No-fluks solder wire • Coaxial cable • Cable konektor • Center pin Key Parameter Power: 1.0kW Temperature: 662 ° F (350 ° C) Time:… Maca deui

Kabel Ngajual Induksi Ka terminal

Kabel Solusi Induksi Tujuan ka terminal di handapeun 20 detik nganggo induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-I alat pemanas induksi genggam Bahan • 0.078 ″ 2 (50mm2) terminal kabel • 0.078 ″ 2 (50mm2) kabel • Paduan solder Sn60Pb38Cu2 Parameter Konci Kakuatan: 2.8 kW Waktos: 15-20 detik Suhu: 500 ° F (260 ° C) prosés: Terminal kabel 0.078 ″ 2 (50mm2) napel kana 0.078 ″ 2 (50mm2) kabel Majelis dipasang dina jero… Maca deui

Induksi Soldering Pompa Pipa ka Papan PCB

Pipa tambaga induksi pédah

Tujuan: Tés –Induksi Pipa Tambaga Solder pikeun Industri Papan PCB: Bahan Médis & Gigi: Pipa tambaga datar, PCB papan Alloy: Suhu témpél solder suhu-handap: DW-UHF-6KW-I Power Heater Induksi Genggam: 1.88 kW Waktos: 15 detik Coil: coil custom-made coated. Prosésna: HLQ dihubungi ku pabrik alat-alat diagnostik klinis terkenal anu ngusahakeun ngajalankeun inovasi dina Magnetik… Maca deui

Induksi Soldering Konektor Kawat Tambaga

Tujuan Tujuan tina aplikasi ieu nyaéta pikeun nangtukeun waktos manaskeun pikeun konektor kawat tambaga soldering induksi kana kabel koaksial tambaga. Pelanggan hoyong ngagentos solder tangan ku beusi solder, sareng solder induksi. Solder tangan tiasa padamelan padamel, sareng gabungan solder anu dihasilkeun gumantung pisan kana kaparigelan… Maca deui

Induksi Soldering Brass Corner Joint

Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering Kuningan Sudut Tujuan Sacara suksés solder dua sendi sudut kuningan 45 °. Peralatan: DW-UHF-10kw induksi manaskeun manaskeun Bahan StayBrite # 8 solder pérak disayogikeun ku palanggan Bridgit solder fluks anu disayogikeun ku palanggan Kuningan sudut gabungan Pancake coil Parameter Konci Kakuatan: 5.5 Suhu kW: Sakitar 550 ° F (288 ° C) Waktos: 20 detik Prosés: Fluks… Maca deui

induksi pateri tambaga pipa ka klep kuningan

Induksi frékuénsi soldering tubing tambaga kana klep kuningan Tujuan: Uji: Induksi Soldering tubing tambaga kana klep kuningan Industri: Bahan HVAC: Tambaga sareng pipa kuningan Peralatan: DW-HF-25kw mesin pemanasan induksi Kakuatan: 16 kW Suhu: 932oF (500oC) Waktos : 20 detik Coil: coil custom-made coated. Prosésna: Pamundut aplikasi ieu dibawa ka HLQ Induction Heating Power ku perusahaan HVAC. Aranjeunna… Maca deui