Induksi Kuningan Majelis Soldering

Induksi Soldering Kuningan Majelis Jeung High Frequency Soldering Unit

Tujuanana: Pikeun manaskeun kunyuk kunyuk sareng tungtung tutup pakumpulan janten 4500F kanggo solder dina 20 detik. Ayeuna, beusi solder dipaké pikeun ngahasilkeun sendi antara bél sareng cap. Konsumén nyungkeun gabungan solder anu kualitas kalayan pemanasan minimal tina bellows pikeun nyegah anil sareng karugian kinerja. Preforms solder, dina bentuk washers datar, anu kedah dianggo pikeun ngalengkepan aplikasi ieu.
Bahan: Kuningan Lonceng ukuran 2 ″ diaméterna Solder Preforms
Cadmium Free Flux
Hawa: 4500F
Aplikasi: Kakuatan DW-UHF-20kW kaluaran kakuatan induksi solid state sareng unik tilu (3) giliran dobel hélik tikel dua digunakeun pikeun ngahontal hasil ieu:
4500F ieu ngahontal jeung aliran solder réngsé dina 6.3 detik.
A gabungan kualitas repeatable solder ieu katalungtik.
Alat-alat: DW-UHF-20kW kaluaran kakuatan induksi solid state kalebet hiji (1) stasiun panas jarak jauh anu ngandung hiji (1) 1.2 μF kapasitor, sareng unik tilu (3) giliran coil hélik tatu ganda kalayan diameter jero 0.4 ″.
Frékuénsi: 307 kHz

Induksi Soldering Kuningan