Induksi Systems las Preheat

Portabel Post Weld Élmu sarta perlakuan System Jeung induksi 

Aplikasi utama:

l Preheat: panas las, palapis, nyemprot, ngabengkokkeun, pas & panas anu teu dipasang

l Perlakuan panas pas-las: tank, boile, pipa, lambar waja atanapi padamelan logam sanés

l Induksi Panas: pemanasan kapang, kapal kapal, mandi séng, bagian logam ageung & henteu teratur

l Bahan pipa panas: minyak pipa, gas pipa, cai pipa, pétrokimia pipa sareng bahan pipa sanés

Fitur utama:

* Kecepatan tinggi: 70%

* Toléransi rendah

* Hemat Énergi

* Efisiensi tinggi

* Manaskeun anu leres

* Operasi saderhana

* Panaskeun non-kontak

* Perlindungan lingkungan

* Kaayaan hipotermia

* Pendinginan hawa cocog pikeun lingkungan suhu handap

* Pemanasan induksi langkung seragam tibatan minyak, gas, pemanasan seuneu Sistim perlakuan pemanasan portabel pos weld

MYD-20KW MYD-10KW
tegangan input 3 * 380V, 50 / 60Hz, kawat 4
input Ayeuna 1 ~ 30A 1 ~ 15A
kaluaran Ayeuna 0 ~ 300A 0 ~ 200A
kaluaran Power 1 ~ 20KW 1 ~ 10KW, Max 15KW, 150% siklus tugas
kaluaran Frékuénsi 5 ~ 30KHZ
Thermocouple tipe K
sistim suhu Ngawangun dina mesin induksi
pemanasan Suhu Max800 ℃ Max500 ℃
ukuran X x 700 330 410 mm X x 650 310 410 mm
beurat 32kg 26 kg
Induksi Élmu sarta coil
panjang 10 ~ 20 M
diaméterna 15 mm
suhu gawe -30 ~ 45 ℃
Ukuran pipa OD: 50 ~ 500mm atawa sarimbag

Induksi Preheating las Steel pipe

Induksi Preheating las Steel pipe Jeung High Frequency Élmu sarta Sistem

Obyektif Pikeun preheat hiji pipa baja ka 500ºF (260ºC) sateuacan las.
Rakitan aci Baja Bahan 5 "ka 8" OD (127-203.2mm) kalayan zona panas 2 "(50.8mm).
Suhu 500ºF (260ºC), upami suhu anu langkung luhur diperyogikeun, waktos panas tiasa ditingkatkeun.
Frékuénsi 60 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-60kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF pikeun total 8 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Koil multi-péngkolan dua posisi "C" coil, tiasa disetél dina busbar dianggo manaskeun zona panas anu dipikahoyong. Coil kasebut tiasa diatur pikeun nyocogkeun sababaraha rupa pipa diaméterna. Aci diputer dina perlengkapan sareng dipanaskeun salami 3 menit kanggo ngahontal suhu 500ºF (260ºC).
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Preheating nyegah shock ka aci anu ngaleungitkeun retakan dina fase las.
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik.
• Bahkan distribusi manaskeun antara shank sareng leungeun baju.

induksi preheating las pipe baja

 

 

 

 

 

 

induksi preheating pipe baja saméméh las