Kawat Élmu sarta induksi Pikeun pos Hot

Kawat Élmu sarta induksi Pikeun Hot pos Jeung Unit IGBT induksi Élmu sarta

Tujuan Pikeun manaskeun sababaraha kawat waja ka 1350ºF (732ºC) pikeun aplikasi pos panas
Bahan Steel kawat 0.185 "(4.4mm) OD
Hawa 1350 ºF (732ºC)
Frékuénsi 141 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil dua péngkolan dipaké pikeun manaskeun 12 kawat dina hiji waktos pikeun ngahontal 130 bagian per menit anu diperyogikeun. Kawat disimpen 0.5 "(12.7mm) di tengah. Luhureun 0.3 "(7.6mm) kabel nyaéta
dipanaskeun pikeun 5 detik pikeun ngahontal suhu nu dipikahoyong.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• ilangna pangaruh springback
• hirup paeh ngalegaan
• aliran sisikian Leuwih alus tur mikrostruktur
• Komo distribusi panas

Kawat Élmu sarta induksi Pikeun pos Hot