Induksi Élmu sarta Steel Pin

Induksi Élmu sarta Steel Pin Pikeun dilogorkeunnana Jeung RF induksi Panaskeun

Tujuan Panas beungkeutan baja dina wadah pikeun ngaleupaskeun pin waja janten pin tiasa diputer
Perakitan bahan dasi-handap Baja sareng dia 2.5 "(63.5mm). flange, 1 ”(25.4mm) dia. rod sareng ring ring sakitar 4 "(101.6mm) OD sareng 0.75" (19.05) waja kandel
Hawa 1000ºF (538ºC)
Frékuénsi 282 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.5μF pikeun total 0.75μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik péngkolan tunggal dianggo pikeun manaskeun perakitan. Coil disimpen dina sakitar pin sareng kakuatan diterapkeun salami 120 detik. Saatos manaskeun, batang waja dilebetkeun kana cingir pin, tekanan na
dilarapkeun jeung cingcin pin spins kalawan bébas.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• panempatan panas anu tepat sareng akurat tanpa mangaruhan daérah sakurilingna
• waktu prosés Loba gancang, ti jam ka menit
• Hasil Repeatable tur konsisten
• Komo distribusi panas

ring pin induksi pemanasan baja