sambungan kabel pemanasan baja induksi pikeun motong

sambungan kabel pemanasan baja induksi pikeun motong sareng alat-alat pemanasan frékuénsi radio

Tujuan Sateuacan motong, panaskeun bagian pondok tina kabel baja anu dikeras dilapis ku sarung poliétilén.
Bahan multi-untai kabel braided stainless steel 0.5 in. (1.27 cm) OD kalebet dina sarung poliétilén
Hawa 1800 ºF (982) ºC
Frékuénsi 240 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung opat (4) 1.0 μF kapasitor (pikeun total 1.0 μF).
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tilu péngkolan dianggo pikeun manaskeun kabel kirang langkung 2 detik. Saatos listrik pareum, panas teras dialihkeun ka saréna.
Hasil / Mangpaat Paningkatan induksi nyayogikeun metode anu gancang sareng tepat pikeun ngahontal suhu anu diperyogikeun. Mangrupikeun metode pemanasan anu éfisién pisan.