Induksi Élmu sarta molding Catheter Tip

Induksi Élmu sarta molding Catheter Tip Jeung IGBT High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuan Panaskeun mandrel baja anu didinginkan ku cai kana 700 ° F (371ºC) pikeun ngawangun tip kateter Teflon anu kualitas luhur.
Bahan Teflon catheter tubing, assembly mandrel
Hawa 600-700 ° F (315-371ºC)
Frékuénsi 376 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 0.66μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil dua péngkolan dipaké pikeun manaskeun mandrel baja kana 660ºF (371ºC) dina 2.7 detik. Pikeun ngabentuk ujung kateter, kakuatan RF diterapkeun sedengkeun kateter dicekel dina mandrel. Pipa na teras didorong kana mandrel pikeun ngawangun konsisten, bahkan tip.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• tepat, aplikasi repeatable panas
• pemanasan Non-kontak
• kali siklus gancang

Pemanasan molding Catheter Tip