Cetakan Injeksi Plastik sareng Pemanasan Induksi

Cetakan Injeksi Plastik sareng Mesin Pemanasan Induksi Plastik Nyetak suntik sareng pemanasan induksi meryogikeun pra-pemanasan tina cetakan kana suhu anu langkung luhur, pikeun mastikeun aliran anu leres atanapi pangubaran tina bahan suntik anu dicetak. Métode pemanasan anu biasa digunakeun dina industri nyaéta pemanasan uap atanapi résistipip, tapi éta pabalatak, henteu épisién, sareng teu tiasa dipercaya. Pemanasan induksi nyaéta… Maca deui