Induksi Lempeng Hot

Lempeng Panas Induksi Frékuénsi Luhur sareng Palapis Tin pikeun Aliran-Leleh 

Tujuan Panaskeun piring baja karbon dilapis ku timah dugi ka 450 ºF (232 ºC) pikeun aliran-lebur
Bahan pelat waja 7.9 "(200mm) x 4.7" (120mm) kalayan lapisan tin tina kandel 100 dugi 1000nm, cet sensing suhu, cai pikeun dipareuman
Hawa 450 ºF (232 ºC)
Frékuénsi 350 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 0.5μF jumlahna 0.25μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah A gaya salapan giliran "Dog Bone" gaya coil dianggo pikeun prosés lebur-lebur. Pelat waja karbon dilapis timah disimpen dina coil salami 1.34 detik pikeun sacara seragam ngagambarkeun palapis timah. Pelatna teras dipareuman dina cai tiis pikeun nahan timah gratis anu cekap dina beungeut cai.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• pemanasan seragam
• Rapid fokus panas

frékuénsi luhur piring pemanasan induksi

 

 

 

 

 

 

pemanasan induksi plat baja