Naon Éta Induksi Élmu Coil & Induktor?

Naon coil pemanasan induksi & induktor?

médan magnét anu varying diperlukeun pikeun pemanasan induksi geus dimekarkeun dina coil pemanasan induksi via aliran AC (alik ayeuna) dina coil nu. coil nu bisa dilakukeun dina loba wangun jeung ukuran pikeun nyocogkeun custom hiji aplikasi husus. The coils bisa dibasajankeun coils leutik dijieun tina tubing tambaga dipake pikeun pemanasan tepat bagian pisan leutik di aplikasi kayaning soldering sarta pemanasan ferrule ka majelis coil badag tina tubing tambaga dipake dina aplikasi kayaning panas logam strip sarta pemanasan pipe.

Naon pentingna tina coil pemanasan induksi (induktor)?
Desain coil induksi mangrupa salah sahiji aspék pangpentingna hiji sistem pemanasan induksi. coil mangrupa rarancang custom méré sapotong karya Anjeun atawa bagian nu pola pemanasan ditangtoskeun, ngamaksimalkeun kekecapan Sistim beban cocog ka pemanasan induksi kakuatan suplai urang, sarta keur ngalengkepan tugas ieu bari tetep permitting betah loading na unloading bagian anjeun.