tank-kapal réaktor pemanasan induksi

Réaktor Pemanasan Induksi Tangki-kapal Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina pemanasan induksi sareng parantos ngembangkeun, mendesain, ngasilkeun, masang sareng ngirim sistem Pipa Élmu sarta Pipa pikeun seueur nagara di panjuru dunya. Kusabab sistem pemanasan sacara alami saderhana sareng dipercaya pisan, pilihan pemanasan ku induksi kedah dianggap salaku ... Maca deui

Desain Coil Pemanasan Induksi sareng Dasar PDF

Desain Coil Élmu Induksi sareng Dasar PDF Dina hartos, desain coil pikeun manaskeun induksi diwangun dina toko data empiris anu pangembanganna ti sababaraha géométri induktor saderhana sapertos coil solenoid. Kusabab ieu, desain coil umumna dumasar kana pangalaman. Rangkaian tulisan ieu ulasan listrik dasar… Maca deui

Teori Pemanasan Induksi PDF

PANANAS INDUKSI munggaran dicatet nalika dipendakan yén panas dihasilkeun dina trafo sareng gulungan motor, sapertos anu disebatkeun dina Bab "Panas Ngaruwat Logam" dina buku ieu. Sasuai, tiori pemanasan induksi diulik sahingga motor sareng trafo tiasa diwangun pikeun épisiénsi maksimal ku ngaminimalkeun karugian pemanasan. Pangwangunan ... Maca deui

Induksi Brazing Tambaga T Pipa Kalayan Mesin Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Copper T Pipe Kalayan Mesin Élmu Induksi Objektif Meunteun ngaganti tambaga seuneu t prazing sareng brazing induksi. Alat-alat DW-HF-25kw mesin pemanasan induksi frékuénsi tinggi Bahan • Tabung utama tambaga - 1.13 "(28.7 0mm) OD 1.01" (25.65 mm) ID • Tabung riser tambaga - 0.84 "(21.33 0mm) OD, 0.76" (19.30 0mm) KTP… Maca deui

Induksi curing Élmu sarta tina organik palapis

Induksi curing Élmu sarta tina organik palapis

Élmu sarta induksi ieu dipaké pikeun cageur palapis organik kayaning cat kana substrat logam ku generating panas kalayan di subtract nu .By curing mean ieu lumangsung ti jeroeun ngaminimalkeun kacenderungan pikeun formasi defects palapis. A has nyaéta aplikasi anu drying tina cet kana logam lambar.
pemanasan induksi bagian logam mun napel curing induksi hawa anu garapan dina loba pisan prosés otomotif, kayaning pamakéan elém thermosetting ngahasilkeun pelat clutch, sapatu marake sareng komponenana otomatis bemper. Shafts umumna kabeungkeut kana rotors bajing kandang di pabrik motor alit. Dina nyalin mesin, komponén palastik nu adhesively kabeungkeut rotors aluminium; a lem thermoplastic ieu dipaké pikeun nahan rollers busa dina shafts logam. Sakali dina rollers ngagem kaluar, aci dipanaskeun sarta busa diganti.
moderen pemanasan induksi tiasa ngajawab loba masalah ieu. Pemanasan kalawan induksi nyadiakeun dipercaya, repeatable, non-kontak jeung panas hémat énergi dina jumlah minimal waktu, supados proses curing bisa réngsé kalawan énergi minimal jeung waktu. Ningkat siklus hawa ramping bisa dihontal kalayan kontrol komputer sahiji kakuatan suplai solid state. Pikeun ngaleungitkeun léngkah tambahan pikeun loading na unloading seuseuh, induksi stasiun panas bisa diasupkeun kana garis produksi. Tungtungna, pemanasan induksi bisa dipigawé di lingkung pisan bersih, kaayaan vacuum atanapi atmospheres husus, sahingga pikeun solusi curing unik.

Sanajan pemanasan induksi geus ilaharna dipaké kalawan logam atawa bahan conductive sejen, plastik jeung bahan non-conductive lianna bisa mindeng jadi dipanaskeun pisan efektif ku maké susceptor logam conductive nransper panas. suplai kakuatan RF has pikeun curing induksi aplikasi dibasajankeun 4 dugi ka 60kW, gumantung kana bagian sareng sarat aplikasi.

kumaha teu pemanasan induksi dianggo?

Hiji sumber listrik frekuensi tinggi ieu dipaké pikeun ngajalankeun hiji ayeuna bolak badag ngaliwatan coil induksi. ieu induksi pemanasan coil dipikanyaho salaku coil karya. Ningali gambar sabalikna.
Petikan ayeuna ngaliwatan ieu induksi pemanasan coil ngabangkitkeun hiji médan magnét pisan sengit na gancang ngarobah dina spasi dina coil karya. workpiece ka jadi dipanaskeun ieu disimpen dina médan magnét bolak sengit ieu.
Gumantung kana sifat bahan bahan damelna, sababaraha hal kajantenan…
médan magnét anu robah induces aliran ayeuna di workpiece conductive. Susunan tina coil karya jeung workpiece nu bisa dianggap salaku hiji trafo listrik. The coil gawé téh kawas nu primér mana énérgi listrik geus fed dina, sareng workpiece kasebut kawas péngkolan tunggal sekundér anu pondok-circuited. Hal ieu ngabalukarkeun arus rongkah keur ngalir ngaliwatan workpiece nu. Ieu nu dipikawanoh salaku arus eddy.
Salian ieu, frékuénsi luhur dipake dina Élmu sarta induksi aplikasi ngakibatkeun naékna fenomena disebut efek kulit. éfék kulit Ieu Angkatan arus bolak ka ngalir dina lapisan ipis arah beungeut workpiece nu. Pangaruh kulit ngaronjatkeun daya tahan éféktif tina logam pikeun petikan tina ayeuna badag. Kituna eta greatly ngaronjatkeun éfék panas induksi ti manaskeun induksi disababkeun ku ayeuna ngainduksi di workpiece nu.

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/08/induction_heating_principle-1.pdf" title = "induction_heating_principle"]

Pemanasan ngaleutikan pas Camshaft Gear

Induksi Élmu sarta ngaleutikan pas Camshaft Gear kalawan IGBT induksi Panaskeun

Tujuanana: Pemanasan gear camshaft kalayan ukuran bungkus 1.630 ″ pikeun nyusut pas dina poros waja anu diaméterna 1.632 ″. Suhu 5000F diperyogikeun pikeun pakakas rék dilegakeun 0.002 ″ supados tiasa langkung tina aci. Produksi ayeuna dilakukeun dina laju 15-20 gir per shift 24 jam ku manaskeun gear
dina plat panas. Daur plat pemanasan panas lasts pikeun menit kurang 45.
Pelanggan hoyong ngajajah pilihan anu aya dina hal pemanasan sareng ukuran mesin.
Bahan: Steel Camshaft Gear ukuran 7 ″ diaméterna, kandel 1,, kalayan ukuran bungkus 1.630 ″.
Hawa: 5000F
Aplikasi: Gulungan hélik tilu (3) hélik anu unik sareng sababaraha pasokan listrik induksi solid state DAWEI anu dianggo pikeun ngahontal hasil ieu:
- 5000F dihontal dina tilu (3) menit nalika nganggo DW-HF 5, 5 kW kaluaran padet suplai kakuatan induksi.
- 5000F kahontal dina lima (5), dalapan (8), sareng sapuluh (10) menit nganggo DW-HF-3, 5 kW kaluaran padet suplai induksi kaayaan padet.
- Bahkan pemanasan diperhatoskeun salaku hasil tina coil induksi hélik hélik anu tilu (3) unik.
Alat-alat: DW-HF-35 sareng DW-HF-55 kW kaluaran pasokan listrik induksi solid state masing-masing, kalebet stasiun panas jauh sareng coil hélik tilu péngkolan anu didamel tina 3/16 ″ tubing tambaga sareng gaduh diameter jero 4.4 ″.
Frékuénsi: 62 kHz

Ngaleutikan pas Camshaft Gear

Naon Dupi induksi Élmu sarta?

Naon Dupi induksi Élmu sarta?

pemanasan induksi nya éta prosés Élmu sarta Téknik hiji obyék ngalakonan listrik (biasana logam) ku induksi éléktromagnétik, Dimana arus eddy (disebut oge arus Foucault) nu dihasilkeun dina logam jeung lalawanan ngabalukarkeun pemanasan Joule tina panas metal.Induction mangrupakeun bentuk pemanasan non-kontak, nalika alik aliran ayeuna di coil ngainduksi, varying médan éléktromagnétik diatur up sabudeureun coil nu, sirkulasi ayeuna (ngainduksi, ayeuna, eddy ayeuna) dihasilkeun dina workpiece (bahan conductive), panas dihasilkeun salaku aliran ayeuna eddy ngalawan resitivity tina materi.Prinsip dasar tina panas induksi geus dipikaharti sarta dilarapkeun pikeun manufaktur ti 1920s. Salila Perang Dunya Kadua, dina teknologi dikembangkeun gancang papanggih syarat asa arang urgent pikeun, prosés dipercaya gancang mun heuras bagian mesin logam. Nu leuwih anyar, fokus kana téhnik manufaktur lean sarta tekenan kana ningkat kadali kualitas geus ngarah ka rediscovery tina téhnologi induksi marengan ngembangkeun persis dikawasa, sadaya suplai kakuatan induksi kaayaan padet.

induction_heating_principle
induction_heating_principle

Kumaha induksi Élmu sarta Gawé?

An manaskeun induksi (Keur proses naon) diwangun ku hiji coil induksi (Atawa elektromagnet), ngaliwatan nu hiji frékuénsi luhur bolak ayeuna (AC) keur lulus. Panas bisa ogé jadi dihasilkeun ku karugian hysteresis magnét dina materi anu miboga perméabilitas relatif signifikan. Frékuénsi AC dipake gumantung kana ukuran obyék, jenis bahan, gandeng (antara coil karya jeung objek janten dipanaskeun) jeung penetrasi depth.High Frékuénsi induksi pemanasan nyaéta prosés nu dipaké pikeun beungkeut, nyieunkeun dadi teuas atawa soften logam atanapi bahan conductive lianna. Pikeun loba pisan prosés manufaktur modern, pemanasan induksi nawarkeun hiji kombinasi pikaresepeun tina speed, konsistensi jeung kontrol.

Naon Aplikasi Pemanasan Induksi

pemanasan induksi nyaéta bersih cecemar non-formulir gancang,, panas anu bisa dipaké panas logam atawa ngarobah sipat materi conductive urang. The coil sorangan teu meunang panas jeung éfék panas sahandapeun dikawasa. Téknologi transistor kaayaan padet geus nyieun induksi Élmu sarta Téknik loba gampang panas, ongkos-mujarab pikeun aplikasi kaasup soldering andinduction brazing, panas induksi nyampurkeun, lebur induksi, induksi forging jsb