Prosés Permukaan Pengerasan Induksi

Prosés Permukaan Pengerasan Induksi Naon anu dimaksud pengerasan induksi? Pengerasan induksi mangrupikeun salah sahiji perlakuan panas anu bagian logam ku eusi karbon anu cekap dipanaskeun dina médan induksi teras gancang didinginkan. Ieu ningkatkeun duanana teu karasa sareng karasa bagéan na. Pemanasan induksi ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan pemanasan lokal kana… Maca deui

Utas pengencangan baja nguatkeun induksi

Induksi pengencangan benang sekrup waja Objektif Panas waja atap hateup nepi ka 1650 ºF pikeun ngégél benang Bahan: Sekrup atap baja tina diaméter anu bénten-bénten kirang ti 1.25 "(31.75mm) diameter, 5" (127mm) Suhu panjang: 1650 ºF (899 ºC) Frékuénsi : 291 kHz Peralatan • Sistem pemanasan induksi genggem DW-UHF-6kW-I, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua… Maca deui

Induksi Hardening Steel Part sareng Mesin Hardening Frequency High

Bagian Baja Pengerasan Induksi sareng Mesin Pengerasan Frékuénsi Tinggi Tujuan tina aplikasi pemanasan induksi ieu nyaéta pikeun manaskeun pakakas waja bentuk kompléks pikeun pengerasan sareng ngahijikeun prosés dina jalur conveyor pikeun ningkatkeun produktivitas. Industri: Peralatan Manufaktur: DW-UHF-10KW mesin penguat induksi Bahan: Bagian alat-alat baja Daya: 9.71kW Waktos: 17 detik Coil: Desain khusus 4 péngkolan hélik. … Maca deui