Prosés Permukaan Pengerasan Induksi

Prosés Permukaan Pengerasan Induksi Naon anu dimaksud pengerasan induksi? Pengerasan induksi mangrupikeun salah sahiji perlakuan panas anu bagian logam ku eusi karbon anu cekap dipanaskeun dina médan induksi teras gancang didinginkan. Ieu ningkatkeun duanana teu karasa sareng karasa bagéan na. Pemanasan induksi ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan pemanasan lokal kana… Maca deui

perangko genggam induksi pengerasan

induksi ngeraskeun perangko genggam baja Objektif Induksi pengerasan sababaraha ukuran ukuran parangko nyirian genggam. Wewengkon anu bakal dikeras nyaéta 3/4 ”(19mm) nepi ka burit. Bahan: Perangko baja 1/4 "(6.3mm), 3/8" (9.5mm), 1/2 "(12.7mm) sareng 5/8" (15.8mm) Suhu pasagi: 1550 ºF (843 ºC) Frékuénsi 99 peralatan kHz • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45kW, dilengkepan… Maca deui

Naon hardening induksi?

Naon hardening induksi?

induksi hardening migunakeun panas ngainduksi jeung cooling gancang (quenching) pikeun ngaronjatkeun karasa tur durability tina baja.pemanasan induksi mangrupakeun proses euweuh-kontak nu gancang ngahasilkeun panas sengit, localized na controllable. Kalawan induksi, mung bagian bisa hardened dipanaskeun. Optimizing prosés parameter kayaning siklus pemanasan, frékuénsi jeung coil sarta quench hasil desain dina hasil pangalusna mungkin.

Naon anu kauntungan?

induksi hardening boosts throughput. Ieu mangrupa prosés pisan saum sareng repeatable nu integrates gampang kana garis produksi. Kalawan induksi éta dawam pikeun ngubaran workpieces individu. Ieu ensures unggal workpiece misah ieu hardened mun spésifikasi tepat na sorangan. parameter prosés dioptimalkeun pikeun tiap workpiece bisa disimpen dina server Anjeun. hardening induksi geus bersih, aman tur ilaharna ngabogaan tapak suku leutik. Sarta alatan mung bagian tina komponén bisa hardened dipanaskeun, éta pisan énergi-efisien.

Dimana ieu dinya dipaké?

pemanasan induksi ieu dipaké pikeun heuras sababaraha komponen. Di dieu ngan sababaraha di antarana: gears, crankshafts, camshafts, shafts drive, shafts output, torsion bar, leungeun kango, sendi CV, tulip, valves, drills batu, slewing cingcin, jero tur ras luar.