Naon hardening induksi?

Naon hardening induksi?

induksi hardening migunakeun panas ngainduksi jeung cooling gancang (quenching) pikeun ngaronjatkeun karasa tur durability tina baja.pemanasan induksi mangrupakeun proses euweuh-kontak nu gancang ngahasilkeun panas sengit, localized na controllable. Kalawan induksi, mung bagian bisa hardened dipanaskeun. Optimizing prosés parameter kayaning siklus pemanasan, frékuénsi jeung coil sarta quench hasil desain dina hasil pangalusna mungkin.

Naon anu kauntungan?

induksi hardening boosts throughput. Ieu mangrupa prosés pisan saum sareng repeatable nu integrates gampang kana garis produksi. Kalawan induksi éta dawam pikeun ngubaran workpieces individu. Ieu ensures unggal workpiece misah ieu hardened mun spésifikasi tepat na sorangan. parameter prosés dioptimalkeun pikeun tiap workpiece bisa disimpen dina server Anjeun. hardening induksi geus bersih, aman tur ilaharna ngabogaan tapak suku leutik. Sarta alatan mung bagian tina komponén bisa hardened dipanaskeun, éta pisan énergi-efisien.

Dimana ieu dinya dipaké?

pemanasan induksi ieu dipaké pikeun heuras sababaraha komponen. Di dieu ngan sababaraha di antarana: gears, crankshafts, camshafts, shafts drive, shafts output, torsion bar, leungeun kango, sendi CV, tulip, valves, drills batu, slewing cingcin, jero tur ras luar.